Blogi Ida-Maria Palmu Vieraskynä

Asiantuntija, tule vieraskynäkirjoittajaksi tiedeblogiin!

Etätyökompassi etsii vieraskynäkirjoittajia tiedeblogiin!

 

Etätyö on tullut monelle tutuksi erityisesti kuluneen vuoden 2020 aikana. Uuden äärellä tarvitaan entistä enemmän johtajuutta sekä turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunteiden vahvistamista digitaalisissa työympäristöissä – etänä.

Etätyökompassin tiedeblogin vieraskynäkirjoitukset ovat tutkimusprojektin ulkopuolisten henkilöiden ajankohtaisia kirjoituksia ja pohdintoja etätyöhön liittyvistä asioista. Painotus voi vaihdella esimerkiksi hyvinvoinnista digitaalisiin työympäristöihin, vuorovaikutukseen, johtamisen eri dimensioihin sekä muihin mielenkiintoisiin ilmiöihin.

 

leadis_vieraskynakutsu-2

 

Vaasan yliopiston LEADIS-tutkimusprojekti tutkii etätyötä, hajallaan toimivia organisaatioita ja niiden johtamista. Keskiössä on pyrkimys tuloksellisen työtoiminnan edistämiseen hyvinvointia tukevan johtajuuden kautta.

Etätyökompassi on Vaasan yliopiston LEADIS-tutkimusprojektin ylläpitämä sivusto ja virallinen viestintäkanava, joka kokoaa yhteen tärkeää ja ajankohtaista tietoa etätyön tuloksellisesta johtamisesta erityisesti esihenkilön näkökulmasta.

Tiedeblogi on osa Etätyökompassi-sivustoa. Blogissa kirjoitetaan monipuolisesti etätyön eri dimensioista, pohditaan ajankohtaisia ilmiöitä sekä kerrotaan projektin tutkimustuloksista. Blogi koostuu kolmesta eri kategoriasta: asiantuntijakynä, vieraskynä ja tutkimuskynä. Tiimin jäsenet kirjoittavat asiantuntijakynää, alan kiinnostavat toimijat vieraskynää sekä tutkimustulokset raportoidaan tutkimuskynän puolella.

 

Asiantuntija! Jos haluat toimia vieraskynäkirjoittajana, ota yhteyttä sähköpostitse ja keskustellaan lisää!

 

Lisätiedot:

Ida-Maria Palmu, tutkimusavustaja

ida-maria.palmu@univaasa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *